søndag 18. oktober 2009

VG's PC-test


"Skal du ha ny bærbar datamaskin, men skjønner ikke bæret av hvilke finesser maskinen egentlig har? Dataeksperten hjelper deg å lese spesifikasjonene."

I VG - fredag fant jeg en kjøpsguide for nye bærbare PC'er. Syntes oversikten virket forholdsvis grei for meg som ikke akkurat er noen ekspert innen dataverdenen. Men i og med at jeg ikke har noen som helst greie på dette enda, er det fint om du Thomas (lærer) kan se på dette og gi tilbakemeldig om denne kjøpeguiden her er noe å stole på. Eller om noen andre har innspill til denne siden.

3 kommentarer:

  1. Jeg har lest/sett på artikkelen i VG - "Alt du bør vite før du kjøper ny PC". Bjørn Unnersaker i PC World går gjennom aktuelle konfigurasjoner på en grei måte. Vi skal bruke denne artikkelen på neste samling. PC World (http://www.idg.no/pcworld/), http://www.hardware.no/ og http://www.dinside.no/ har jevnlig tester og omtaler av pc-er som det kan være nyttig å lese før man kjøper.

    SvarSlett
  2. Gleda mæ tel å være i bedre stand tel å vurdere egnet PC. Då skal æ shoppe ;-)

    SvarSlett
  3. Eni me dæ Kristin :o). Det e godt å kunne vite litt selv, akkurat nå har jeg ikke så veldig mye peiling, men håper på bedre kunnskap etter hvert :o)

    SvarSlett